MIRËSEVINI NË "PRO-REN"


O rdinanca specialistike Pro-Ren, ofron shërbime specialistike nga lëmia e urologjisë. Funksionon që nga viti 2001 dhe është pasuese e Poliklinikës “Pro-ren”, e themeluar në vitin 1992. Udhëhiqet nga Dr. Sci. Isa Haxhiu.


PROFILI I MJEKUT

Dr. Sci. Isa Haxhiu është specializuar në lëmine e Urologjisë në Lubjanë (Slloveni) , me 1989. Ka kryer studimet pas diplomike në Zagreb , ka magjistruar në vitin 1999 në Prishtinë , me temën: Incidenca e Urolitiazës tek anomalitë e traktit urinar. Ka doktoruar në vitin 2002 me temën: Patomorfologjia e urolitiazës në Kosovë.

Punon në SHSKUK që nga viti 1983 dhe udhëheqë repartin B të Klinikës së Urologjisë. Ka qenë pjesëmarrës i UQK-së- Kirurg në Spitalin e Mullopolcit, ZONA OPERATIVE E NERODIMES dhe njëri nga themeluesit e Spitalit rajonal të Ferizajt. Pas luftës ka ushtruar detyrën e drejtorit të QKUK-së dhe Kirurgjisë gjatë mandatit të Qeverisë së përkohshme të Kosovës.

parallax background

SHËRBIMET E OFRUARA


SHËRBIME

 • Bëjmë diagnostikimin dhe trajtimin e gurëve në veshkë dhe uretër
 • sëmundjeve të fshikëzës urinare dhe prostatës
 • infeksioneve urinare
 • sëmundjeve malinje të traktit urinar
 • infertilitetin mashkullor; impotencën etj.
 • Ndërhyrjet e vogla kirurgjikale: trajtim dhe qepje te plagëve, ekscizion i lipomave dhe ateromave; dezinkarnim etj.

EKZAMINIME DHE INTERPRETIME

 • Ultrasonografi të veshkave, uretereve, fshikëzës urinare, prostatës dhe testiseve
 • Cistoskopi të uretres dhe fshikëzës urinare
 • Interpretimi i analizave laboratorike: hematologjike, mikrobiologjike dhe spermogramit
 • interpretimi I analizave radiologjike: urografisë intravenoze, CT urografisë, MRI të urotraktit

Ordinimi i terapisë dhe këshillave mjekësore për sëmundjet urologjike:

 • Urolitiazë (gurë në veshkë , ureter, fshikëz urinare)
 • Sëmundjet onkologjike urologjike ( tumoret e veshkave, uretereve, fshikëzës urinare, prostatës dhe testiseve)
 • Infeksionet urinare
 • Infertiliteti mashkullor
 • Impotenca ( disfunksioni erektil)
 • Fshikëza neurogjene ( eneureza , inkontinenca)
 • Cirkumcizionet (synetia) dhe trajtimi I fimozave dhe parafimozave
 • Intervenimet e vogla kirurgjikale: përpunimi dhe fashimi i plagëve, qepja e plagëve, ekscizioni i tumoreve sipërfaqësore ( lipomave, ateromave), mjekimi I kondilomave (elektrokauterizimi), dezinkarnimi I thonjve etj.
 • Instilimi intravezikal i barit tek sëmundjet malinje të fshikëzës urinare

PËR TERMINE NA KONTAKTONI NË
Tel: +383 (0) 44 205 681

Orari i punës: E hënë – E shtunë 15:30 - 19:15

 

Nëse keni pyetje, na shkruani, ne do të ju përgjigjemi sa më parë.


[recaptcha]

Lokacioni


Pro-Ren